Over Canarische Eilanden

Last minute Canarische Eilanden

De lucht wordt weer grijzer, de temperaturen dalen en het wordt steeds vroeger donker. Het is duidelijk: de zomer is voorbij en de gure Nederlandse herfst staat weer voor de deur. Ongetwijfeld bent u na de zomervakantie weer vol goede moed begonnen, maar inmiddels begint de somberheid en de sleur weer langzaam toe te slaan. Het liefst zou u nog even van een lekker ontspannen weekje in de zon genieten, om zo net wat lekkerder de herfst in te gaan. Maar dat gaat niet zo makkelijk. Of toch wel? Verschillende reisaanbieders bieden tegen hele lage prijzen last minute vakanties naar de zon aan, en zo’n last minute is zo geboekt! Met name de Canarische Eilanden zijn wat dat betreft perfect, want omdat de temperatuur hier het hele jaar door lekker warm is kunt u hier ook in oktober of november nog genieten van een heerlijk aangename zon. Heeft u hier wel oren naar? Wij selecteerden alvast wat najaarstoppers voor u. Hotel Escorial Hotel Escorial ligt direct aan het mooie en beroemde Playa del Ingles op Gran Canaria en heeft een zeer goede reputatie. Dit resort heeft zijn zaakjes goed voor elkaar: de kamers zijn comfortabel en netjes ingericht, het personeel is vriendelijk, er zijn diverse faciliteiten en de sfeer is er gemoedelijk. Het is niet het meest luxueuze hotel van de Canarische Eilanden, maar er valt weinig op aan te merken. Bovendien is de ligging uitstekend: het ligt vlakbij een gezellig centrum

Hotel Orquidea

Hotel Orquidea aan de Bahia Felix op Gran Canaria is een uitstekend hotel om uw welverdiende najaarsvakantie op te vieren. Er is een keur aan faciliteiten, waardoor zowel jong als oud zich hier uitstekend kunnen vermaken. Voor de kids is er een miniclub, voor de iets ouderen een mooi strand en een heerlijk zwembad en iedereen kan genieten van de Canarische zon op het terras of op het strand. Lekker bruinbakken is een mogelijkheid, of ga lekker liggen onder een palmboom.

Lopesan Costa Meloneras

Het Lopesan Costa Meloneras op Gran Canaria kan met recht een vakantieparadijs worden genoemd. Om te beginnen is het een mooi complex, opgetrokken in authentiek Canarische stijl, en is het omgeven door een schitterende tropische tuin van bijna 8 hectare. Hierin staan meer dan 2000 palmbomen en diverse andere mooie fauna. Daarnaast zijn de faciliteiten fantastisch. Naast de gebruikelijke voorzieningen is er ook een luxueuze spa aanwezig, en spelliefhebbers kunnen hier zelfs een gokje wagen in het casino van het resort.

Top 0 lastminutes in Canarische Eilanden